Instructie en Training

“leer paardrijden op de manier die bij jou past”

Dit staat helemaal voor de manier waarop ik lesgeef. Ik pas de lessen helemaal aan, aan wat jij en je paard nodig hebben. Niet één systeem voor iedereen, maar een manier van rijden en omgaan met je paard die bij jullie als combinatie past. De rode draad in mijn lessen is gehoorzaamheid. Daardoor kunnen ruiter en paard elkaar volledig vertrouwen. Dit zal voor een heel groot deel bereikt worden door het perfectioneren van ‘het gas, de rem en het stuur’. Dit zal steeds verder uitgewerkt worden en aangepast aan het persoonlijke doel: onder andere gewoon fijn een buitenrit kunnen maken, een jong paard correct opleiden, fijn op wedstrijd op basissport niveau of gaan voor het hoogst haalbare in de dressuur(wedstrijd)sport.

Ook kunt u uw paard bij IST- en Pensionstal Beekdal in training zetten. In sommige gevallen is het ook erg goed om training van het paard te combineren met instructie van de ruiter.

Angstige ruiters zijn ook erg gebaat bij mijn lessen, omdat de gehoorzaamheid die ik van een paard verlang een veilig en vertrouwd gevoel geeft aan de ruiter.

Altijd blijft voorop staan dat paardrijden leuk moet zijn, voor paard én ruiter!